Vledder, Dorpsfeest
 
 
Datum: 1939 Voor namen overzicht klik op logo: Foto: Herman Hartsuiker
 

Opname gemaakt op de kruising de Hoek, Brink en Solweg te Vledder. Links nog juist zichtbaar de woning van de woning familie Posthumus, rechts 1e huis werd bewoond door de familie Zielman, nu familie Bisschop het tweede huis, de familie Hartsuiker. De aanleiding van het feest of het soort feest is nog niet bekend. Maar er is mogelijk wel een vorm van een wedstrijdelement aan verbonden geweest t.a.v. de versieringen want het kleine vierkante bordje midden onder heeft als tekst: 2e Prijs. De tekst op het bord in de ereboog luidt:

Moge er zijn op dit feest

Eendracht in werk en geest 

 

 
Door het sluiten van de pagina keert U terug naar het oorspronkelijke scherm
 
Ook gepubliceerd in Kerspelstokkies nummer 32.  Het is mogelijk dat U in die uitgave andere namen aantreft, of een andere schrijfwijze van een naam, dan wij hanteren. Dit heeft te maken met nagekomen informatie die verwerkt is.
 
Mocht U een onjuistheid aantreffen of informatie hebben die kan bijdragen aan het vervolmaken van de gegevens  bij deze foto, die ons ook bekend is onder het nummer: 361,  dan verzoeken wij U contact op te nemen met de website beheerder via webmaster@fledderkerspel.nl . Bij voorbaat onze hartelijke dank voor de te nemen moeite.
 *