Zoals bekend is onze vereniging afgelopen voorjaar verhuisd naar een andere locatie. Wij zijn nu gehuisvest in het Huis van Weldadigheid, Majoor van Swietenlaan 1a in Frederiksoord (bij de rotonde).

Wij zijn inmiddels ‘ingericht’. Wij zijn erg tevreden en willen u graag laten zien hoe het is geworden. Daarom nodigen wij u van harte uit om op zaterdagmiddag 28 september a.s. tussen 14.00 uur en 16.30 uur een kijkje te komen nemen. Er is koffie en thee, met iets er bij.

Het bestuur is aanwezig om u te ontvangen en eventuele vragen te beantwoorden. In de filmzaal (op de begane grond) van het Huis van Weldadigheid zullen wij oude video-opnames vertonen van verschillende plaatsen en gebeurtenissen in de oude gemeente Vledder.

Wij zitten op de eerste verdieping, die via een trap en een traplift (traplift tot 130 kg) bereikbaar is. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Tijdens het Open Huis zijn niet alleen de leden maar ook andere belangstellenden welkom.

Als extraatje hebben wij met museum De Proefkolonie (die ook in het Huis van Weldadigheid is gehuisvest) afgesproken, dat de bezoekers aan ons Open Huis voor € 4,75 (i.p.v. € 9,50) het museum kunnen bezoeken. Een bezoek aan het museum is zeker de moeite waard.

Wij zien er naar uit u te ontmoeten in onze nieuwe locatie!

Namens het bestuur,

Gert Veld                                               Gerda Blomsma

voorzitter                                               secretaris

 
Door het sluiten van deze pagina keert U terug naar de nieuwspagina