Catalogus collectie 't Fledder Kerspel

Openingstijden

Gedurende de periode oktober tot en met april is het archief in ons onderkomen in de Tippe te Vledder geopend op elke eerste maandagmorgen van de maand van 09.00 tot 11.30 uur. Ook op de tussenliggende maandagen is veelal iemand aanwezig maar dat is niet zeker.

Gedurende deze tijden kunt langskomen om iets uit of op te zoeken en vragen te beantwoorden. Maar ook kunt U, als U iets heeft wat van belang kan zijn voor de vereniging, dit dan afgeven.

Uitleen

In principe worden geen documenten en/of voorwerpen uitgeleend.

KopieŽn documenten

Er is een mogelijkheid tot het maken van kopieŽn van documenten, mits er geen auteursrechtelijke bezwaren zijn natuurlijk. Kosten : Ä 1,- per kopie.

KopieŽn foto's

Er is een mogelijkheid tot het laten maken van afdrukken van foto's, ook van op de site geplaatste, mits er geen auteursrechtelijke bezwaren zijn. Levertijd is mede afhankelijk van het beschikbaar zijn van een digitaal bestand. Kosten afhankelijk van wensen. Berekend worden de werkelijke afdrukkosten en eventuele verzendkosten.

Losse nummers KerspelStokkies

Voor zover voorradig zijn losse nummers van Kerspelstokkies aan te schaffen, prijs per stuk Ä 3,50. De tot de zogenaamde "ijzeren voorraad" behorende nummers zijn niet voor verkoop bestemd

   Door het sluiten van de pagina keert U terug naar het oorspronkelijke scherm

versie: **