Naam register

In het register zijn de namen opgenomen van de personen die voorkomen in alle rubrieken. Gehuwde vrouwen zijn, indien bekend, ook onder hun meisjesnaam ingevoerd.

Opmerking: Meerdere iconen achter een naam geeft aan dat er meerdere verbindingen met die naam zijn. Dat zal niet altijd de een en dezelfde persoon betreffen, de verbindingen zijn op gelijke naam vastgelegd  

 persoon komt voor op een foto, klikt U op het icoon dan komt U direct bij de foto, in een enkel geval bij een tekst waar de foto in voorkomt. 
 persoon komt voor in een tekst. Bij het aanklikken wordt het onderwerp getoond
van deze persoon is een "persoonsblad" aangemaakt met - soms zeer summiere- gegevens en in een aantal gevallen een foto.
 naam komt voor in Catalogus van de collectie, het artikel is dus opgenomen in de collectie en in het verenigingsonderkomen te bekijken.
 naam komt voor in een tekst in ons blad KerspelStokkies. Bij het aanklikken wordt de tekst getoond.
naam staat op de lijst van plaatselijk bekende personen, de "Personen galerij", bij aanklikken komt de juiste rubriek direct bovenaan de pagina
 
A B C D E F G H I J K L M
Aal-Auk Baa-Ben
Ber-Bis
Bla-Boe
Boi-Bov
Bra-Buw
Cal-Cuy Daa-Dix
Dob-Duy
Ebb-Eze Fab-Fuc Gaa-Gun Haa-Haz
Heb-Hey
Hie-Hon
Hoo-Huu
Ibe-Itt Jac-Jur Kaa-Kof
Koh-Kym
Laa-Lut Maa-Min
Moe-Muy
N O P Q R S T U V W Y Z NN
Naa-Not Och-Ovi Paa-Por
Pos-Pup
Qua-Qui Raa-Rod
Roe-Rut
Sab-Slu
Sme-Syb
Tab-Twu Ude-Uxe Vai-Veg
Vel-Veu
Vin-Vuu
Waa-Wez
Wib-Wyn
Yke-Ypm Zaa-Zwo NN

Nb.: de op te roepen teksten kunnen opgemaakt zijn in pdf format. Hiervoor dient U te beschikken over Adobe Reader. Beschikt U hier niet over klikt U dan op het logo hieronder voor een -gratis- download van dit programma.

Terug naar nieuwspagina

*